top of page

NOLLNING 2023

Hejsan Nolla!

Varmt välkommen till LTH, ännu varmare välkommen till V-sektionen, sektionen för samhällsbyggnad. V-sektionen består av programmen Väg och Vatten, Lantmäteri och Brandingenjör.

 

De första fyra veckorna på LTH kallas för nollning. Nollning innefattar allt mellan att gå på sittningar till att tävla i lådbilsrace eller storslagna sjöslag och fungerar som en introduktion till studentlivet.

 

Efter några dagar in i första veckan kommer ni att bli tilldelade en phaddergrupp med ca 20-25 andra nyantagna studenter på sektionen, gemensamt med 10-11 äldre studenter. Detta är era phaddrar, som kommer ta hand om er. Ni kommer i princip träffa era phaddrar och oss varje dag under nollningen.

För att hålla koll på läget under nollningen är det starkt rekommenderat att ni följer vår Facebooksida, V-phøs 2023 , samt vår Instagram, V-phøs 2023

Vi hoppas att du är lika taggad på nollning som vi är! Vi ser fram emot att träffa dig!

Länk till karta över LTH, Karta

KONTAKTUPPGIFTER

Phøsets kristelefon: 0733644886 

Securitas:
046 – 222 07 00

LIKABEHANDLING

Har du eller någon du känner blivit utsatt för otrygghet, trakasserier, diskriminering eller liknande? I så fall kan du kontakta sektionens likabehandlingsombud. Mer information hittar du här.

Nollningsschema

bottom of page