top of page

V-CAFÉ

IMG_7143.HEIC

Om Caféet

V-sektionens café har funnits med länge men har varit studentdrivet sedan 2015. Det är tack vare ett ideellt engagemang från sektionens medlemmar som V-Café kan bedriva verksamhet. Ambitionen vi har är att under läsveckor hålla öppet från 09:00 fram till och med 15:15. Vi erbjuder allt ifrån mellanmål, fika, frukostfrallor och gör goda lunchmackor samt oerhört trevliga sallader, allt detta till studentvänliga priser. Servering av vad som kan vara LTHs godaste kaffe sker i vårt Café och på ryktesvägar även känt som det billigaste! Utbud och priser finns lite längre ner på sidan.

 

Under terminernas gång jobbar sektionens olika utskott i caféet. Då har du chans att snacka med de olika funktionärerna och höra om livet som aktiv på V-sektionen. Under höstterminen ansvarar varje phaddergrupp för varsin vecka, en perfekt chans för dig att starta din karriär som caféjobbare! Alla är välkomna att testa på att jobba i caféet, oavsett om du älskar att baka bullar eller om du bara vill lämna plugget för en stund! När du jobbar får du gratis lunch, fika och kaffe och om du jobbar fler gånger får du inbjudan till en grym tackfest! För att boka in dig på ett pass, gå till fliken Jobba i caféet

Det finns inget bättre än gött häng med nybryggt kaffe i sin kopp för att ta paus från livets alla besvär, så ta och kom du med!

 

Som en vis morfar en gång sa, dricka kaffe bör man annars dör man.

Prislista café 24.png
bottom of page