top of page

STYRELSEN

V-styrelsen består av tio sektionsmedlemmar som väljs in på höstterminsmötet och är en operativ styrelse vilket innebär att utskottsordförande sitter i styrelsen. Styrelsen sitter under ett verksamhetsår vilket för V-sektionen innebär kalenderår. Vi samarbetar även mycket med BIIF, dvs brand-programmets egna styrelse för att få en så bra sammanhållning och helhet på sektionen som möjligt.

Styrelsen bedriver tillsammans med en bit över 100 funktionärer sektionens verksamhet genom bland annat studiebevakning, sportaktiviteter, V-café och fester. Vi jobbar alltid för alla våra medlemmars bästa.

Vi finns till för ER, alla studenter på programmen Väg- och vatten, Brand, Lant och master i Riskhantering. Vi vill alltid höra vad ni tycker och tänker om oss och sektionens verksamhet. Kanske har du och dina kompisar grymma idéer på aktiviteter vi borde genomföra eller förslag på hur sektionen skulle kunna bli ännu bättre. Vårt styrelserum ligger på nedre våningen i V-supé och du är alltid välkommen förbi för att prata med oss om vad som helst. Är vi inte där hittar du mejl till var och en av oss nedan.

Varje tisdagslunch hålls styrelsemöten, det kan vara bra att veta om du har ett förslag eller en åsikt som du vill att styrelsen ska ta ställning till. Vi skickar även ut ett veckobrev till sektionens medlemmar där matnyttig information om kommande verksamhet blandas med en god portion humor.

Vi ses!

V-sektionens styrelse 2024 genom
Ordförande, Ludvig Netteryd

bottom of page