top of page

Jubileets huvudsponsor Skanska

Mahta Shahnazarysani arbetar idag som projektingenjör på Väg och anläggning och började hos oss som programstudent i Skanska 21.


”Att hitta rätt i jobbdjungeln är inte lätt, därför valde jag att sikta stort och börja på Skanska vilket inte är något jag ångrar. Att som nyexaminerad bli placerad på ett av Sveriges största infrastrukturprojekt var både ärofyllt men också lite läskigt, vad kommer jag att kunna bidra med egentligen? Jag har under min tid utmanats samtidigt som jag har lyckats lösa en hel del med min nyfikenhet, eller bara genom att vända på stolen och fråga bordsgrannen. På så sätt lär jag mig både något nytt och får mina idéer att bli verklighet!”7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Din Guide till Jubiléet

Med raska steg börjar vi närma oss jubileumsveckan och det kan vara svårt att hålla koll på allting som sker. Frukta ej! Jubileumskommittéen har tagit fram en guide för allting ni behöver veta inför v

Comments


bottom of page