top of page

Hitract

Nytt för i år är att V-sektionen kommer att använda sig av appen Hitract! Hitract är en app utvecklad för studenter och kan användas för kommunikation, evenemang och massa andra bra saker! Från och med nu kommer alltså alla evenemang och biljettköp på sektionen gå via appen. Vi förstår att det nya kan medföra lite förvirring, nedan finns allt ni behöver för att kunna registrera ert medlemskap i V-sektionen. Detta är alltså ett måste för alla som vill kunna delta i sektionsarrangerade evenemang i framtiden.


Det första du behöver göra är att ladda ner appen Hitract och skapa ett konto (det är gratis). I appen följer du stegen och gör ett nytt personligt konto. Du använder din privata mail.


När du registrerat ditt konto ska du söka upp V-sektionen (sök på V sektionen utan bindestreck). När du hittat dit ska ansöka om medlemskap. Gör det genom att klicka på ”bli medlem” och fyll formuläret som dyker upp. Efter du skickat din förfrågan är det bara att invänta att vi godkänner dig. Vi gör det så snabbt vi kan!


Om det kändes otydligt kan du klicka på nedanstående länk för att komma direkt till V-sektionens sida i appen.


Sprid gärna detta meddelande till övriga sektionsmedlemmar så att ingen går miste om informationen!

Hör av er till någon av oss i styrelsen om det uppstår problem<3

215 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

VAKANTA POSTER

Nu ska ni som blivit invalda via intervju ha fått ett mail från valberedningen! Fyll gärna i länken som ni fått i mailet. Vi har en del poster som är vakanta på sektionen. Är man intresserad av att en

bottom of page