top of page

tors 14 sep.

|

Lund

Lunchföreläsning med Skanska

Välkommen på lunchföreläsning med Skanska i V:A, det bjuds på mat! OBS! Evenemanget riktar sig mot nyantagna studenter samt nollningsfunktionärer (t.ex. phaddrar och personer som är delaktiga i nollningen)

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Lunchföreläsning med Skanska
Lunchföreläsning med Skanska

Tid och plats

14 sep. 2023 12:00 – 13:00

Lund, V-huset, 223 63 Lund, Sverige

Om evenemanget

Skanska är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag, verksamma i över 135 år på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Vår globala erfarenhet, lokala expertis och finansiella styrka ger oss möjlighet att hantera några av världens mest komplexa byggprojekt.

Vår globala erfarenhet, lokala expertis och finansiella styrka ger oss möjlighet att hantera några av världens mest komplexa byggprojekt. Fastighetsförvaltning stärker vår närvaro i hela värdekedjan, från projektutveckling och byggnation till fastighetsinvesteringar. Hållbarhet är en grundläggande del av vår verksamhet. Tillsammans med våra partners och den samlade expertisen hos våra medarbetare bygger vi ett bättre samhälle och skapar innovativa och hållbara lösningar även för kommande generationer.

Biljetter

  • Lunchföreläsning med Skanska

    Har du anmält dig innan anmälningstiden tagit slut och inte längre kan gå? Mejla naringsliv@vsek.se. Efter anmälan stängt är anmälan bindande.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page