top of page

tis 31 okt.

|

Lund

Lunchföreläsning Skanska21

Kickstarta karriären tillsammans med Skanskas studentprogram i M:A! Vi från Skanska besöker Lunds Tekniska Högskola under en lunchföreläsning. Vi bjuder på lunch och berättar mer om vårt studentprogram Skanska 21.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Lunchföreläsning Skanska21
Lunchföreläsning Skanska21

Tid och plats

31 okt. 2023 12:15 – 13:00

Lund, M-huset, 223 63 Lund, Sverige

Om evenemanget

Lunchföreläsningen riktar sig främst mot de som går 3e och 4e året och dessa kommer därför prioriteras men alla är välkomna!

Skanskas studentprogram vänder sig till dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och starta din framtid redan under sista året på din civilingenjörsutbildning.

Vi erbjuder ett händelserikt år där både sommarjobb och exjobb ingår. Tillsammans med deltagare från hela Sverige får du ta del av inspirerande aktiviteter där lärande, personlig utveckling och nätverkande står i fokus. Allt för att du ska få den bästa starten på din karriär hos Skanska.

Vem kan söka?

Skanska 21 riktar sig till dig som studerar till civilingenjör och är inne på ditt fjärde utbildningsår med inriktning mot väg- och vattenbyggnad, lantmäteri, samhällsbyggnad, arkitektur och teknik, arkitektur eller industriell ekonomi.

Nyfiken?

Kom på vår föreläsning, där får du inblick i programmet och möjlighet att ställa frågor till oss och tidigare programstudenter.

Kolla in våra kollegor på @livetpaskanska för att se hur din framtid hos oss kan se ut.

Varmt välkommen!

Biljetter

  • Lunchföreläsning om Skanska21

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page