top of page

VÄLKOMMEN TILL
V-SEKTIONEN

V-sektionen grundades 1964 som den fjärde sektionen vid Lunds Tekinska Högskola. Vi är en ideell förening som finns för att skapa en gemenskap i studielivet och värna om studenternas gemensamma intressen. Ett axplock av vår verksamhet gäller studiebevakning, studiesociala aktiviteter såsom fester, evenemang och sportkvällar men även att tillhandahålla en V-bil som medlemmar kan hyra vid behov och att föra en dialog med LTH för att studenterna ska trivas så bra som möjligt här i Lund, listan kan göras lång!

 

V-sektionen, sektionen för samhällsbyggnad, består av 3 program, Väg och Vatten, Lantmäteri samt Brandingenjör. Vi är en av de största sektionerna på LTH och vi utmärker oss bland annat genom att ha samlat 3 olika färger på ouvven under samma sektion vilket är unikt för oss!

 

Verksamhetsårets början och slut sker vid årsskiftet varje år. Nya funktionärer och styrelse väljs in under hösten och börjar lämna över arbetet för att officiellt skifta vid årsskiftet. Allt engagemang är frivilligt och framförallt väldigt roligt och givande. Utöver din gedigna ingenjörsutbildning kan du även få svart bälte i logistik eller slipa på dina sociala färdigheter i olika sammanhang genom att vara funktionär. Till dig som är ny i Lund eller funderar på att söka till LTH vill jag hälsa extra välkommen, V-sektionen finns här för dig!

 

V-sektionen genom ordförande 

Ludvig Netteryd

bottom of page