top of page

Jubiléets huvudsponsor Skanska

Här är några av alla spännande och hållbara projekt du kan jobba med på Skanska. 

 

Stella är Sundsvalls första klimatneutrala kontorshus och ligger på bästa läget i staden. Huset, som byggts i trä, blir en av de första byggnaderna att certifieras enligt NollCO2. På Stella har vi pressat gränserna för hållbart byggande och skapat ett kontorshus med netto noll klimatpåverkan - under hela sin livstid. 

 

Slakthusområdet i södra Stockholm ska utvecklas från ett industriområde till en urban stadsdel. Entreprenaden är ett viktigt test för hur vi kan skapa hållbar stadsutveckling med minsta möjliga påverkan på klimatet. På projektet arbetar vi bland annat med eldrivna anläggningsmaskiner och minimerade transporter tillsammans med betong, asfalt, armeringsstål och spont med lägre klimatpåverkan. Häftigt tycker vi! 

 

Asfalt är en nyckelfråga för en klimatneutral anläggningssektor. Vi på Skanska möter branschens klimatmål för 2045 och minskar utsläppen genom att använda en större andel återvunnen asfalt som är tillverkad med fossilfri uppvärmning där förnybara bindemedel ersätter en del bitumen. Vi arbetar med nästa generations asfaltstillverkning, betong med lägre klimatpåverkan och hållbara mobila arbetsplatser för att uppmuntra morgondagens cirkulära affärsmodeller.   

 

Men oavsett vilket projekt du arbetar på så är Skanska platsen för dig som vill utvecklas och som värnar om klimat och hållbarhet. Läs mer om oss och utforska dina möjligheter på ww.skanska.se/jobbahososs 

 5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Din Guide till Jubiléet

Med raska steg börjar vi närma oss jubileumsveckan och det kan vara svårt att hålla koll på allting som sker. Frukta ej! Jubileumskommittéen har tagit fram en guide för allting ni behöver veta inför v

Comments


bottom of page