top of page

Biljettsläpp jubileumsbal

Uppdaterat: 26 feb.

Hej V-sektionister, Alumner och Programledning!


Vi börjar närma oss biljettsläppet för årets höjdpunkt: V-sektionens Jubileumsbal!

Som många av er vet så har V-sektionen övergått till att sälja alla biljetter via Hitract och det är även där balbiljetterna kommer att släppas. För att ni ska ha full koll på hur allting fungerar kommer här ett ordentligt infoinlägg, håll i er!


ALLA biljetter kommer att släppas via länk den 28 februari klockan 20.00, läs vidare vad som gäller för dig om du är Student eller Alumn.

Du kan köpa 1 biljett per person, vad som ingår i en biljett står i eventbeskrivningen.


Studenter:

Alla som studerar på V-sektionen kommer köpa sin biljett via Hitract-appen. För att detta ska funka måste du gjort följande INNAN biljettsläppet:

  • Laddat ner Hitract-appen och skapat ett konto

  • Begärt medlemskap i V sektionen på Hitract. Sök på V sektionen i appen, utan bindestreck. Klicka på “bli medlem” och fyll i formuläret för att skicka din ansökan. (Det kan ta tid att bli godkänd av admin så gör detta i god tid)


Eventet (“V-sektionens 60års-jubileumsbal”) kommer att synas i appen innan biljetterna börjar säljas. Gå gärna in och kolla innan så du vet var du ska när det är dags att köpa.

Den biljetten som kommer vara tillgänglig att köpa är den vi kallar “Student”. Fler biljetter kommer att synas, men dessa kommer inte att vara tillgängliga för er.

Efter att du valt en biljett kommer det att finnas möjlighet att göra tillval. Detta är följande:

  • Medalj

  • Graverat snapsglas

  • Snapsbiljett (Max 3 st)

OBS! Dessa kommer inte kunna köpas i efterhand, tänk ut redan nu vad och hur många du vill köpa så att det går snabbt när det väl gäller.

Sedan är det bara att klicka i din biljett, dina tillval och genomföra ditt köp! Du kommer skickas vidare till ett formulär som skall fyllas i och då har du 15 min på dig att fylla i dina uppgifter.

Kolla in eventet här: https://hitract.se/hitevent/4101

(obs länken fungerar bara på telefonen eftersom den skickar dig till appen)


Alumner:

För er alumner kommer vi att släppa biljetter via google formulär. Vi kommer att publicera en länk som leder till ett formulär. I formuläret fyller du i dina personuppgifter. Du kan i samma formulär välja till olika tillval; graverat snapsglas, jubileumsmedalj samt snapsbiljett.


Skulle ni har frågor är det bara att kontakta oss på jubileum@vsek.se

Pok

Jubileumskommittén


OBS! Eventuell köbildning för platsgaranti på biljettsläppspuben får endast ske utanför V-Huset.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page