top of page

Anmälan Concretums mentorskapsprogram

På söndag stänger anmälan till mentorskapsprogrammet 2023/24! Anmälan sker via länken:

https://forms.gle/ngSjbLBjDU8csw4N7


Programmet riktar sig till de studenter som är intresserade av att skapa en närmare kontakt med arbetslivet, ställa frågor, inspireras och få en klarare bild över framtiden som civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad eller lantmäteri.


Efter ansökan blir studenten matchad med en mentor och träffar denna ungefär 1 gång per månad. Under höst och vår genomförs även totalt 3 kvällsträffar med alla mentorer och adepter. Det bjuds då på mingel, middag och inspirerande föreläsningar med olika chefer/andra verksamma inom branschen. Passa på att ta vara på dessa - de har gett både jobb och praktikplatser!


En erfaren mentor kan dessutom ge ovärderliga inblickar i näringslivet eller den offentliga förvaltningen, vilket kan bidra till en bra start i arbetslivet. Mentorn kan också vara ett stöd när det gäller att söka exjobb eller arbete. Mer info finns i bifogad bild, och alla är såklart varmt välkomna att skriva till mig om fler frågor eller funderingar finns!


Lycka till i tentaP!


//Klara Boman, mentorskapssamordnare


14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nu ska ni som blivit invalda via intervju ha fått ett mail från valberedningen! Fyll gärna i länken som ni fått i mailet. Vi har en del poster som är vakanta på sektionen. Är man intresserad av att en

—— Meddelande från Valberedningen —— Höstterminsmötet 2023 är avslutat och vi säger stort tack till alla som besökte mötet och grattis till alla som blev valda! Vi öppnar nu upp för ansökningar till f

bottom of page